Noutati

Grilaje metalice marca MCA la noul Mega Image Concept Store

MCA Grup Romania a furnizat pentru Mega Image grilajele metalice care servesc parcarea subterana de 100 de locuri a noului Mega Image Concept Store, din Bucuresti, cel mai mediatizat de pana acum din lantul retailerului.

Magazinul de 1.600 mp situat vis-a-vis de Piata Gemeni a fost finalizat intr-un timp-record de doar cateva luni. A fost inaugurat pe 31 ianuarie, cu mare fast, la eveniment fiind prezente cateva sute de persoane, printre care vedete si mari manageri.

Zonele comerciale au nevoie de grilaje metalice

Grilajele metalice rulou sunt sisteme de inchidere folosite cu precadere in zonele comerciale. Grilajele rulou sunt folosite acolo unde este nevoie atat de siguranta, cat si de transparenta. Magazinele din centrele comerciale si vitrinele stradale apeleaza cel mai des la acest tip de sistem de inchidere.

In plus, grilajele metalice mai sunt folosite pentru: delimitarea spatiilor in cladiri de birouri de tip „open space”, delimitarea spatiilor de parcare.

Grilajele pot fi actionate atat manual, cat si electric din telecomanda sau din intrerupatoare cu cheie. Obiectul principal de activitate al MCA Grup e reprezentat de usile de garaj sectionale, ce contribuie cu peste 50% la cifra de afaceri, dar producatorul comercializeaza si grilaje metalice tip rulou cu tuburi ondulate sau drepte, cu profile pline, perforate sau cu plexiglass.

Lucrarea de la Mega Image Concept Store a fost realizata de firma AXA TRANS CONSTRUCT.

©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997