Noutati

Ciprian Oprea, directorul MCA, invitat la emisiunea Start Up Wall-street.ro

Ciprian Oprea a fost invitat la emisiunea Start UP Wall-street, transmisa live, pe 18 septembrie, ora 11.30, pe www.radiolynx.ro si pe Wall-street.ro, unde a povestit cum a ajuns sa conduca o afacere de 8 miloane de euro si ce provocari a intalnit in domeniu. A inceput cu 300 de dolari si a ajuns la un business de nivel international, exportand in opt state europene.

VIDEO: Ciprian Oprea, la Start Up Wall-street

Citeste aici articolul de promovare a emisiunii pe wall-street.ro

Citeste articolul de follow-up despre MCA Grup pe Wall-street.ro:

A intrat cu 300 de dolari in business, iar acum face milioane de euro din vanzarea usilor de garaj

Emisiunea este realizata de Claudiu Vrinceanu, redactorul-sef al Wall-Street.ro, si se adreseaza antreprenorilor, celor ce doresc sa inceapa o afacere, dar si celor care nu vor intra niciodata in antreprenoriat, insa vor sa analizeze mediul de business.

Obiectivul principal al acestui proiect Wall-street.ro este largirea si educarea comunitatii antreprenorilor din Romania, iar Ciprian Oprea este invitat sa vorbeasca despre experienta sa ca antreprenor, castigata construind o afacere de 8 milioane de euro, despre modelul de business al MCA, dar si despre provocarile si dificultatile ce pot aparea pe un astfel de drum.

Ciprian Oprea este director general si fondator al MCA Grup Romania, cel mai mare producator national de usi de garaj sectionale, pentru care lucreaza acum 120 de angajati. Brandul MCA este controlat de societatea Milca SRL, firma-mama a grupului, cu o vechime de 15 ani in piata. In tot acest timp, produsele MCA (usi de garaj, rulouri exterioare pentru ferestre, automatizari pentru porti) s-au remarcat prin calitate, siguranta, diversitate de modele si servicii de montaj si service profesioniste. De cativa ani, MCA exporta cu succes in opt state din UE.

©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997