Alege corect! Usi de garaj MCA

Accesoriile usilor de garaj MCA (I)

Cand comandati o usa de garaj sectionala de la MCA Grup puteti alege diverse accesorii pentru a spori nivelul de siguranta si confort.

Accesorizarile difera in primul rand in functie de actionare. Astfel, pentru usile de garaj manuale se recomanda instalarea unui bolt care va bloca mecanic usa. Ceea ce inseamna ca usa nu va putea fi deschisa din exterior de catre o persoana neautorizata.

Yale de deblocare a motorului

Pentru usile actionate electric, in garaje in care singura cale de acces o reprezinta usa sectionala, se recomanda instalarea unei yale de deblocare a motorului. Aceasta se monteaza pe fata usii, iar folosirea ei va actiona sistemul de deblocare al motorului. In acest fel, in cazul unei pene de curent, usa de garaj va putea fi actionata manual.

Telecomenzi

Confortul poate fi maximizat daca achizitonati si una sau mai multe telecomenzi (pentru cazul in care sunt mai multi utilizatori ai garajului). In plus, cu ajutorul unei singure telecomenzi se pot controla atat usa garajului, cat si poarta de acces in curte.

Manere

Indiferent de tipul de actionare (deci si pentru usi manuale, si pentru usi automate cu posibilitate de actionare manuala), se poate opta pentru instalarea unui maner din plastic. Este util mai ales daca aveti de a face cu un gol de usa de suprafata mare.

Cititi si: Accesoriile usilor de garaj MCA (II)
©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997